Resepi naik air paling sedapkah ni ?
Resepi naik air paling sedapkah ni ?

Ha ah ! Memang resepi nasi air yang amat sedap sekali wehhh. Serius, aku tak tipu, at least pada citarasa aku terhadap nasi air, korang ?...

Baca lagi »

Konsisten berblog tu penting !
Konsisten berblog tu penting !

Ini adalah statistik blog aku terkini yang curik kat google analytics. So far, aku terkejut bila dah lama tak tengok. Maklum laa sekarang...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top