Lagi seminggu untuk bersua
Lagi seminggu untuk bersua

Dah tak sabar nak bertemu bulan Ramadan nih. Satu bulan yang mulia. Aku yakin korang pun exicted jugak kalo Ramadan dah nak tiba. Petang2...

Baca lagi »

Sedekah menuju kepada kejayaan
Sedekah menuju kepada kejayaan

Ni je aku nak update. Sedekah menuju kejayaan. Jadi, sedekah banyak2, toksah kedekut, bukan boleh bawak ke kubur pun. Ye dak ?

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top