Perginya seorang blogger yang pemurah
Perginya seorang blogger yang pemurah

Blogger Syuhada Baharudin dah kembali ke rahmatullah. Rata2 antara blogger kenal dengan beliau dgn sifat peramahnya. Serius. Aku sendir...

Baca lagi »

Indeks Jenayah Malaysia hingga April 2014
Indeks Jenayah Malaysia hingga April 2014

Benar atau tak indeks jenayah 2014 ni aku tak pasti, aku ternampak kat facebook je tapi apa yang aku boleh bagitahu, negara kita dah maki...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #73
Wordless Wednesday #73

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top