Kenyataan JAKIM tentang produk Cadbury
Kenyataan JAKIM tentang produk Cadbury

Korang baca laaa, hehehe. Memang aku boikot. Lantak laa kalo nak kata aku ni tak sapot produk tempatan. Bukan kebulur weii nak makan cokl...

Baca lagi »

Cadbury ada unsur khinzir / babi ..
Cadbury ada unsur khinzir / babi ..

Atas tuu kenyataan dari pihak Cadbury sendiri pasal terkesannya partikel partikel babi dalam tu. Huhuhu. Walaupun hanya dikesan dalam kel...

Baca lagi »

Impian kecil ku tercapai !
Impian kecil ku tercapai !

Mau tak happy hari ni, terus je makan 2 keping roti canai untuk lunch, hahaha. Sebelum impian kecil2 baby nih tercapai tadi, aku dah plan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top