Feeling raya tu ada 'mari'
Feeling raya tu ada 'mari'

Aku duk dalam bilik. Memang tak tahu sgt apa yang berlaku kat dapur tu haaa, entah2 adik dok masak biawak pun aku tak tahu. Tapi, bila ma...

Baca lagi »

Melayan nasi impit gamaknya !
Melayan nasi impit gamaknya !

Haaa. Jangan jeles woo. Hehehe. Hari ni mak aku rajin nak buat nasik impit. Tak sabar nak telan ni, sanggup tak makan petang tadi kes ...

Baca lagi »

Salam hari jumaat !
Salam hari jumaat !

Hari ni takde benda yang spesel pun kat kedai mak, cam biasa kalau hari minggu cam ni, ada budak2 yang tusyen kat skolah dan ada antara dior...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top