Ini malam gua yang punya
Ini malam gua yang punya

Malam ni aku dah ngantuk awal, kerja pun dah siap awal tadi, nak kejar maen game luuu pastu masuk tido, nak mimpikan bakal bini2 aku, hah...

Baca lagi »

Di manakah ibu bapa diorang nih ?
Di manakah ibu bapa diorang nih ?

Dah cam jadi trend kebiasaan lak budak2 sekolah sekarang, ejas ekzos moto jadi kuat ngan bising. Perghh. Kalau laa aku ni ada pengaruh kat k...

Baca lagi »

Serangan idea berblog ... !
Serangan idea berblog ... !

Yehuuu ! Terbaek tol hari ni. Boleh tahan bnyak idea aku hari ni, kes dok berhimpit ngan kamera pagi tadi, hehehe. Dah lama dah tak dapat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top