Aku ada perancangan tersendiri
Aku ada perancangan tersendiri

Aku pasti korang pun ada jugak kan, yang penting kene rajin. Kalau malas, tin kosong je dapat, hoho. Tadi, ade la kawan aku ni dok wat gu...

Baca lagi »

Selesai masalah blog wordpress
Selesai masalah blog wordpress

Macam aku cakap, tiap blog, tak kira apa platform, korang boleh pilih dan kalo ada masalah, asalkan rajin, konfem dapat setelkan, ye dak ...

Baca lagi »

Padah tak buat nota blog ..
Padah tak buat nota blog ..

Lupaaa ! Adoiii. Huhuhu. Aku ada satu citer nak bercerita dalam blog untuk diceritakan pada korang sume sb cerita ni memang best dan moga...

Baca lagi »

Antara masalah blogger dapat ..
Antara masalah blogger dapat ..

Adalah bila blog rosak, kuang3. Serius. Masalah ni timbul tanpa notis awal semenjak aku upgrade aku punya hosting. Kesian aku kan, huh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top