Maaf kan blog hakku..
Maaf kan blog hakku..

Bloglist blog aku dah rosak, tak dapat nak masukkan link2 rakan blogger yang join segmen tempoh hari, aku bukan pakar sangat lam bab2 wid...

Baca lagi »

Tanpa usaha, memang tak kemana weh
Tanpa usaha, memang tak kemana weh

Ada la kekawan aku bertanya yang aku ni nyesal tak kuar universiti, best tak kerja sekarang, bila nak nikah dan seumpamanya. Tu antara so...

Baca lagi »

Buat kerja dengan niat betul
Buat kerja dengan niat betul

Bukan takat kerja, sedekah, blajar, jadi jururawat, nak memperisterikan 4 wanita dan nak jadi blogger, harus ada niat yang betul, dan insyaA...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top