Sabar selagi mampu ..
Sabar selagi mampu ..

Kalau tak mampu ? Haa. Boleh masuk ke dapur, kasi penyepak kat tong sampah, hahaha. Hari ni boleh tahan panas gak ngan sorang pelanggan ni. ...

Baca lagi »

Paly bagi 5 bintang, okeh !
Paly bagi 5 bintang, okeh !

Bajet nak tutup video player laa tadi kan, siap tulis entri lagi tapi hampeh, senyum je tengok movie frozen ni haa. Seriously, terbaek da...

Baca lagi »

Moh layan Frozen 2013 Bluray nih !
Moh layan Frozen 2013 Bluray nih !

Hehehe. Disebabkan hari ni aku letih sangat, malas dah nak kuar rumah atau buat keje remeh temeh yang lain, mo layan dulu citer katon yan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top