Makan malam yang superb !
Makan malam yang superb !

Antara feveret ni weh. Air tembikai ngan kari ikan, hohoho. Burrppp. Alhamdulillah, kembung perot malam ni. Kalo dah perot full tank cam ...

Baca lagi »

Mukadimah makan malam
Mukadimah makan malam

Simple2 jaa tapi tang tembikai tu, bajet dapat telan satu mangkuk tapi hampeh, last2 kongsi ngan adik jugak. Arghh. Aku makan sikit je ti...

Baca lagi »

Blog dibiarkan begitu saja !
Blog dibiarkan begitu saja !

Melayan video, haha. Masa aku dok main game, adik aku rakam. Saja mau tengok cam mana hebat dan cam mana concentrate nya aku dok layan ga...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top