Kenapa dengan bloglist nih ?
Kenapa dengan bloglist nih ?

Aku dok try masukkan list2 rakan blogger yang masuk bloglist untuk bulan Mei tapi malangnya, bloglist ni lak buat hal, huhuhu. Aku syak a...

Baca lagi »

Bila awek bertudung datang ..
Bila awek bertudung datang ..

Pagi, macam biasa tanpa sebarang pertanyaan, aku tolong mak kat kedai. Hari ni aku expect ramai datang kedai tapi berkecai empat bolas, t...

Baca lagi »

Uji tahap mentaliti kita
Uji tahap mentaliti kita

Aku sendiri perasan ade sesetengah pengguna fb ni tulis je kat status. Ontah nak dapat nama kejap atau mmg penyakit cam tuh, hohoo. Kesia...

Baca lagi »

Tambah koleksi blog untuk dibaca
Tambah koleksi blog untuk dibaca

Haaa. Sapa mo cari blog yang mudah diminati untuk korang baca cam baca blog aku neh ? Hee. Perasan sehh. Bajet hebat ko jah ! Fuhh. Ok2. ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top