2. Publish dan taruk link kat bawah.

3. Tunggu 1hb Mei dengan penuh kasih sayang untuk tengok sapa bertuah.

Macam biasa, setiap yang join, aku buat entri khas. Kenapa aku buat ? Haa. Jangan tanya. Kang kalo aku jawab, panjang lakk. Tapi takpe, aku jawab jugak dengan seringkas boleh.

Sebab aku baikkkkkk :p

Guwau jee, hahaha. Segmen ni tamat pada 30hb April pada pukul 23:59 dan aku tak target berapa ramai pun join, cuma aku akan pilih secara rawak 15 blog. Semoga korang join ! :)

Wallahu'alam
Segmen : Bloglist Mei !
Segmen : Bloglist Mei !

Seperti yang aku janjikan semalam kepada korang, heee, malam ni aku mau buat segmen simple2 aje untuk berpeluang masuk blog korang dal...

Baca lagi »

Buat blog pun guna duit, ok !
Buat blog pun guna duit, ok !

Alhamdulillah. Kalo aku kira betol2, dah lebih aku dapat ape yang aku bayar untuk buat blog ni, hehe. Mahal ka banyak nih ?? Aku jawab sa...

Baca lagi »

Baru dapat hadap blog !
Baru dapat hadap blog !

Fuhh ! Panas kemain kan hari ni, hoho. Aku laa tu, korang yang dalam cuaca aman damai, guna laa sebaiknya. Sebelum asar tadi, aku kuar un...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top