Cuai punya hal nih !
Cuai punya hal nih !

Semalam. Perghh. Kamera aku rosak sb TERJATUH angkara aku cuai time dok bawak kete. Cuba on, terus gelap skrin kamera, mau tak kalut aku ...

Baca lagi »

Wordpress atau tidak ?
Wordpress atau tidak ?

Dilema ! Huhu. Aku terasa nak tukar blog paly ni kepada wordpress tapi risau woo, kot2 apa yang aku dah bina selama ni, tetiba down pulak...

Baca lagi »

Orang nikah sibuk, orang cerai pun sibuk
Orang nikah sibuk, orang cerai pun sibuk

Prihatin sebenarnya orang kita nih tau tak, heee. Ramai yang dok 'melalak' kat facebook tadi bila ada orang bercerai sedangkan bila ...

Baca lagi »

"Kau buat duit blog berapa sebulan?"
"Kau buat duit blog berapa sebulan?"

Tanya kawan aku kepada aku yang tengah dok syok melayan angin panas kat kedai mak tadi. Hmmm. Buat duit dengan blog bukan mudah sangat ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top