Chef Mat Gebu tiru aku ??
Chef Mat Gebu tiru aku ??

Aku taruk gambar pulut yang dah kena photoshop. Heee. Beberapa minit kemudian, kuar lak entri pulut kuning dari dapur tanpa sempadan tu, ...

Baca lagi »

Ilmu kena cari dan belajar
Ilmu kena cari dan belajar

Perhatian ! Gambar yang ada dalam entri ni agak berat sikit nak load, huhu. Saje nak tunjul hasil aku berphotoshop suata ketika dulu. ...

Baca lagi »

Kemain lagi post tapi ..
Kemain lagi post tapi ..

Ada laa sorang sahabat aku ni. Haa. Rasa2 pernah aku tulis dalam blog tapi entri mana entah tak ingat dah, huhu. Post tu berkenaan denga sat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top