Tips diet dalam pemakanan
Tips diet dalam pemakanan

Makan sayur dan buahan2 serta elakkan garam secukup rasa dalam pemakanan korang, hee. Diet dalam pemakanan senang je - makan benda2 berse...

Baca lagi »

Rezeki blog hari jumaat
Rezeki blog hari jumaat

Nak menunjuk nunjuk ? Dak aihh. Tak mampu aku nak menunjuk2 dengan nilai yang kecil ni tapi aku mampu nak bagitahu korang kalo SERIUS BER...

Baca lagi »

Nasi bungkus menambat selera !
Nasi bungkus menambat selera !

Selera masing2 kannn. Heee. Tapi tu laa kalo hidup kat kampung, nasi bungkus lebih best makan untuk waktu belah pagi atau tengah ari berb...

Baca lagi »

Domain .MY percuma terus dari MYNIC
Domain .MY percuma terus dari MYNIC

Masih ade lagi domain percuma yang hari tu aku pernah ajak korang sume dalam satu entri mana entah, 300 domain .my diberi secara percuma ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top