Sedih tengok artis kita ..
Sedih tengok artis kita ..

Malas nak cakap lebih2, kang kata bodoh, melalut pulak artis tua tu sedangkan yang bab aurat pun memain je melalut. Haiihh. Kesian. Moga ...

Baca lagi »

Bagi mereka yang berminat ..
Bagi mereka yang berminat ..

Haaa. Ada review berbayar nih. Sapa mau duit, boleh inform diorang. Yang penting korang berminat dan rajin bile buat review, jangan cinca...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top