Tips cari idea untuk entri blog
Tips cari idea untuk entri blog

Sila muncung mulut dengan berlagak sopan Review produk dengan percuma Bajet diri sendiri comel dengan penuh keyakinan Akhir se...

Baca lagi »

Segmen Blogwalking By DayangDeno
Segmen Blogwalking By DayangDeno

Sebelum aku nak buat kerja, nak join satu segmen yang aku dah ternampak semalam lagi iaitu dari Deno. Siapa tak kenal blogger Deno, nampa...

Baca lagi »

Terus terpacak dengan bergaya
Terus terpacak dengan bergaya

Saja test tengok SERP untuk keyword kat atas tu haa, sebab TERLIHAT kat pageview entri pasal TM cam tinggi pelik je. Rupa2nya, terpacak ...

Baca lagi »

Rutin harian aku hari ini #4
Rutin harian aku hari ini #4

Boleh tahan panas hari ni, dugaan betul. Fuhh. Serius, panas weh, aku dok tolong mak kat kedai pun terasa bahang panas matahari, berpeluh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top