Cetak dan design baju murah !
Cetak dan design baju murah !

Sapa lagi nak offer cetak dan design baju murah macam aku nih ? Haa. Aku tahu belambak kat luar sana offer cetak baju murah tapi aku pun ...

Baca lagi »

Jangan melebih dalam bercerita kisah hidup
Jangan melebih dalam bercerita kisah hidup

Semalam, aku ada bercerita pasal rutin harian aku, korang boleh baca SINI . Dalam entri tu, aku tulis pasal sorang makcik a.k.a korang me...

Baca lagi »

Servis spa murah di Malaysia !
Servis spa murah di Malaysia !

Hahaha. Memang ternyata servis spa murah di Malaysia nih. Mana nak cari weh tempat spa murah kat negara kita kan. Korang pun boleh try ju...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top