Tahniah untuk pemenang contest !
Tahniah untuk pemenang contest !

Haaa. Ni salah satu contest yang aku sponsor, hehe. Saja nak memeriahkan lagi contest2 blogger yang dok berlangsung tuu. Rajin diorang wo...

Baca lagi »

Rutin harian aku hari ini #3
Rutin harian aku hari ini #3

Dengan masalah sorang makcik yang takleh tengok tauke dok senang sikit, nak marah sebab tauke keluar pegi beli barang kedai, aku malas na...

Baca lagi »

Pelanggan pun kena beradab jugak
Pelanggan pun kena beradab jugak

Rasa2nya aku ada mention dalam entri SEO berkait dengan jualan baju aku secara online, yang mana korang pun tahu kan aku dok jual baju scara...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top