Mampu bantu blog atau tidak ?
Mampu bantu blog atau tidak ?

Media sosial. Rasa2 korang mampu ke tidak ? Hmm. Facebook, Twitter, Google+ dan Instagram antara yg ramai dok guna dan memang aktif. Aku ...

Baca lagi »

Bila dah ada kenderaan sendiri
Bila dah ada kenderaan sendiri

Masa remaja hingusan lagi, aku guna motor mak. Hampir segala benda yang rosak, berkait dengan motor mak, mak yang bayar, hehe. Aku tolong...

Baca lagi »

"Nak kaya cepat tapi malas berusaha ?"
"Nak kaya cepat tapi malas berusaha ?"

Perghh.. ! Satu statement panas kat satu group facebook ditulis oleh satu orang laki Apa yang diusaha itulah apa yang kita dapat Belaja...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top