Bekerja sambil belajar di rumah
Bekerja sambil belajar di rumah

Haaa. Gambar ni laa yang mo aku tunjuk tadi, hehe. Tengah dok belajar design sat, mana la tau $$ kann. Ape2 pun, mau pegi makan sat sebab...

Baca lagi »

Bergantungan pulak dah
Bergantungan pulak dah

Kamera dah tak hidop, kes bateri takde, tunggu full caj baru dapat kasi korang tengok gambar aku amik tadi, hehehe. Sementara tu, korang ...

Baca lagi »

Memang dah jadi minat aku :)
Memang dah jadi minat aku :)

Mendesign, buat video dan berblog - ini dah jadi minat yang sebati dalam diri aku. Aku tak share sangat dalam blog sebab rasa belom sesua...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top