"Panas ! Seorang gadis di........"
"Panas ! Seorang gadis di........"

Minat eh diorang post pasal citer2 yang bleh mengghairahkan si lelaki-lelaki kat luar sana tuu. Plus pulak, diorang letak penambah rasa yang...

Baca lagi »

Melayan photoshop jap ..
Melayan photoshop jap ..

Sambil2 kerja takda nak buat dah, hari minggu pulak tuuu, jadi aku layan je photoshop sambil nak belajar benda baru, hehe. Mata ngantuk n...

Baca lagi »

Sesuai diteguk semasa kemarau !
Sesuai diteguk semasa kemarau !

Serius, tempat aku sekarang ni bukan maen panas lagi, hoho. Ujian, ujian. Lepas aku tolong mak kat kedai, dalam tengah ari macam tu, aku ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top