Entri terbaru lebih banyak diintai
Entri terbaru lebih banyak diintai

Menurut tab popular kat sidebar blog aku ni, kebanyakan entri yang kene jenguk adalah antara entri2 terbaru yang mana aku sendiri mmg foku...

Baca lagi »

Daging masak lada hitam
Daging masak lada hitam

Feveret aku ! Yeahh ! Nasik putih makan ngan daging masak lada hitam disertai sambal lada yang cukup menyengat, memang aku leh habiskan 2...

Baca lagi »

Movie atau drama pilihan ?
Movie atau drama pilihan ?

Teringin pulak nak melayan movie sebab minggu ni agak terluang sikit berbanding minggu yang sempit masanya smpai aku tak cukup tido, huhu...

Baca lagi »

Jom masuk bloglist Blog Paly !
Jom masuk bloglist Blog Paly !

Malas pulak nak buat segmen. Sabtu lepas memang dah nak tulis tapi disebabkan takde gambar kacak yang boleh dibuat sebagai banner, terus ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top