Ekspo di RTC, Kelantan !
Ekspo di RTC, Kelantan !

Mak nak bawak jejalan adik bongsu aku, jadi kena bawak jugak anak2 yang laen, hahaha. Bawak aku mungkin 2 sebab je; hari ni hari lahir ak...

Baca lagi »

Ini adalah sesuatu yang baru, okeh !
Ini adalah sesuatu yang baru, okeh !

Dan jugak, ini suatu yang serius ! Heee. InsyaAllah, kalo ade jodoh, akan aku kahwin jugak dan buat masa ni aku still lagi berusaha apa y...

Baca lagi »

Jemputan ke event buat pertama kali
Jemputan ke event buat pertama kali

Alhamdulillah, walaupun blogger baru lagi, dok teragak2 lagi dalam dunia blog, ade jugak syarikat yang sudi hantar jemputan untuk ke satu ev...

Baca lagi »

"Hang ni dah boleh kahwin"
"Hang ni dah boleh kahwin"

Alhamdulillah. Hari ni adalah hari lahir aku yang ke 2_. Hehehe. Korang fill in da blank sendiri. Aku berdoa agar kita semua dipanjangkan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top