Majlis perkahwinan yang si jejaka idamkan
Majlis perkahwinan yang si jejaka idamkan

Bukan aku je, rata2 ramai jugak yang macam ni tapi ramai jugak tewas dek kerana pihak laen yang nak buat itu ini, heee. Antara yang aku t...

Baca lagi »

Tiada komen tak bererti tiada pembaca
Tiada komen tak bererti tiada pembaca

Alhamdulillah. Dari dulu aku memang amalkan pikir macam ni, tak perlu nak bersangka buruk pada blog sendiri, ye dak ? Haa. Tambah pulak b...

Baca lagi »

Contest Gambar #Candid, sponsored by PaLy
Contest Gambar #Candid, sponsored by PaLy

Bagi yang belom join contest gambar candid, sila join cepat2 sebelum tarikh tamat dan jangan jeles kalo ade yang menang hadiah yang banya...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top