Tiba masanya untuk jadi rajin
Tiba masanya untuk jadi rajin

Dah tak boleh malas2 dah nak menulis nih, hoho. Kes ada hobi tak berfaedah laa jadi macam ni. Idea ade je, siap tulis atas kertas lagi ta...

Baca lagi »

Ini projek yang bakal dicuba
Ini projek yang bakal dicuba

Salah satu software yang bakal aku guna nanti untuk buat projek, hee. Kalo korang tau ape fungsi software ni, nampak la samar2 apa yang a...

Baca lagi »

Perut dia dah pasang tangki air daaa ..
Perut dia dah pasang tangki air daaa ..

Perghh .. ! Hari makin hari aku dapat tengok dan lihat orang yang mampu makan bnyak, lebih dari kuantiti seorang manusia biasa, hahaha. Aku ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top