Jangan mengeluh bila ..
Jangan mengeluh bila ..

Tak bernasib baek dalam mana2 giveaway atau segmen yang korang sertai, tak kira laa secara random atau korang bajet korang dapat melalui bel...

Baca lagi »

Misi menaikkan UV dan PV
Misi menaikkan UV dan PV

Perasan tak beberapa hari ni aku punya entri hampeh, langsung tak umphh ? Hee. Maaf2. Tu aku punya kemalasan, masa tak mencukupi dan dok ...

Baca lagi »

Kekawan dah jadi suami orang daaa ..
Kekawan dah jadi suami orang daaa ..

Tahniah untuk sepupu aku semalam, sekali lagi, hee. Boleh tahan ramai gak kenalan aku yang dah naik pelamin nih, sama dengan yang dok tan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top