Tahniah untuk tiga pasangan !
Tahniah untuk tiga pasangan !

Sepupu sebaya ngan aku dah diijabkabulkan lepas zohor tadi yang mana aku tak dapat nak hadir, cam tahun lepas masa dia tunang, huu. Dah teng...

Baca lagi »

Nasib dua anak bujang ..
Nasib dua anak bujang ..

Hari ni special punya nasi tu haa, versi hangus tahap 'otai' tanak nasik, hahaha. Buktinya takda sebab kamera aku tetiba je rosak ta...

Baca lagi »

Siapa layan Sudden Attack SEA ?
Siapa layan Sudden Attack SEA ?

Ni antara game yang aku gilakan dulu, yang aku cakap dok layan dari subuh sampai 2 pagi, tiap hari. Insaf terus sekarang, cuma maen kejap...

Baca lagi »

Buat duit beribu-ribu tanpa modal
Buat duit beribu-ribu tanpa modal

Boleh tahan naik menyampah jugak aku tengok kat facebook pasal dok post tentang nak dapatkan duit tanpa buat ape2, online lebih kurang 1 jam...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top