Dulu aku seorang gamer ..
Dulu aku seorang gamer ..

Seperti yang aku pernah cakap yang aku dulu mmg gilakan game online - layan lepas solat subuh sampai laa 1 pagi atau 2 pagi dan begitu la...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #58
Wordless Wednesday #58

Baca lagi »

Kepada bakal isteriku, sila alert !
Kepada bakal isteriku, sila alert !

Di keheningan pagi yang matahari dah mula naik, panas pun terasa, aku amik kesempatan masa ni berbual dengan mak. Tentang aku. Mak tanya ...

Baca lagi »

Tidur yang cukup adalah keperluan
Tidur yang cukup adalah keperluan

Atas adalah komen2 dari rakan blogger yang mana dalam entri semalam, boleh tekan SINI kalo nak baca komen2 diorang, hee. Terima kasih ak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top