Ekspo Selangkah ke UiTM 2014 di Kelantan
Ekspo Selangkah ke UiTM 2014 di Kelantan

Aku bekas pelajar di UiTM, jadi nak tolong promote sikit kot2 ada lepasan SPM dan STPM di sekeliling korang yang berada di Kelantan sekarang...

Baca lagi »

Apa kata korang tinggalkan link entri ..
Apa kata korang tinggalkan link entri ..

Untuk aku baca bile dah takde idea nak menulis cenggini. Seriously, mmg aku kurang ade idea sekarang, tambahan pulak kerja belambak kena ...

Baca lagi »

Adobe Photoshop CS6 amat umphh !
Adobe Photoshop CS6 amat umphh !

Semalam aku download software photoshop cs6 untuk komputer baru. Ternyata, amat berbeza weh ! Aku pasti lepas ni boleh la curik gambar2 a...

Baca lagi »

 " Boleh tahan nakal Abang Mat nih "
" Boleh tahan nakal Abang Mat nih "

Aku rehat. Ambil nafas dan tenaga untuk sambung tolong mak kat kedai tadi. Fuhhh. Masa tu pelanggan2 kedai tak ramai sangat, aku amik pe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top