Ada halal, ada haram ..
Ada halal, ada haram ..

Kesian aku tengok peniaga2 sekarang. Demi nak dapat sales lebih, ayat tu kemain penuh dengan bunga untuk tarik pelanggan beli tapi hakikatny...

Baca lagi »

Seterusnya, DSLR dan lesen !
Seterusnya, DSLR dan lesen !

Satu gol dah dapat iaitu nak beli komputer. Alhamdulillah. Seterusnya, aku nak amik lesen kenderaan dan beli DSLR. Heee. Memang dari dulu...

Baca lagi »

Kerana keinginan berblog, aku .....
Kerana keinginan berblog, aku .....

Semalam ! Perghhh. Sibuk betol woo, tambah pulak ngan perangai adik cerewet nak beli kasut, hoho. Wokeh. Tak dapat aku nak nafikan, agak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top