Kenapa para budak tak pandang aku ?
Kenapa para budak tak pandang aku ?

Banyak sebab ? Hahaha. Sampai gadis si cilik  kat bawah ni pun takmo dengan aku. Antara sebab aku kurang kacak atau terlebih kacak, yan...

Baca lagi »

Kongsi kisah lama, jom !
Kongsi kisah lama, jom !

Boleh tahan down mood aku nak menulis hari ni, kes duk menggila sorang2 nak pilih komponen untuk dicantum dan jadi sebijik komputer, hoho...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top