Pencuci mulut yang UMMPPHH !
Pencuci mulut yang UMMPPHH !

Ohhhh. Seksi weiiiiiii. Hahaha. Pandai la hang bab seksi ehh. Amacam ? Terliur ? Haa. Meh datang kelantan, contact dan belanja aku, denga...

Baca lagi »

"Awak bakal jadi awek baru saya"
"Awak bakal jadi awek baru saya"

Seperti korang tau dan bagi yang belom tau, beberapa mggu lepas aku dah dapat beli motor baru, boleh baca SINI kalu teringin nak baca atau ...

Baca lagi »

Blogger pun perlu ada rehat
Blogger pun perlu ada rehat

Aku dah makin faham kenapa blogger2 lain kena ada rehat. Bukan sebab sakit atau ade hal tapi bagi aku, perlu ada cuti jugak. Serius. Aku m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top