Homestay murah di Kuala Lumpur ..
Homestay murah di Kuala Lumpur ..

Nak kata homestay murah tak jugak, kira berpatutan la dengan harga ditawarkan sebab homestay dekat dengan pengangkutan awam cam hentian p...

Baca lagi »

Sodap kalau bagi penyepak nih ..
Sodap kalau bagi penyepak nih ..

Boleh tahan jugak kurang ajar mamak kat satu kedai ni erk, hoho. Mentang2 la bisnes kedai makan belah malam tu ramai yang datang, dah tak ki...

Baca lagi »

3 aweks blogger yang ...
3 aweks blogger yang ...

Haaa. Malas citer, haha. Takde arh, saje je tulis tajuk cenggitu kasi blogger2 kat atas ni membara bile nak bukak entri. Diorang ni datan...

Baca lagi »

Jamban, destinasi pilihan hari ini .. !
Jamban, destinasi pilihan hari ini .. !

Sakit pewot ! Fuhhh. Naseb baik la tak buat hal masa duk dalam bas semalam, huu. Aku syak nasik RM7 tuu yang aku makan time bas rehat jap ...

Baca lagi »

Paly berselfie dengan Ben Ashaari !
Paly berselfie dengan Ben Ashaari !

Antara selfie termahal ni beb, hahaha. Aku mencari jugak uncle gedek tapi time balik baru terjumpa, tu pun dia dok sibuk layan orang laen...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top