Geram kes tak terpilih ka ?
Geram kes tak terpilih ka ?

iPhone 5S, iPad Mini, Samsung, Motorola, Lenovo dan seumpamanya, tak dapat kat tangan aku. Itu normal. Apa yg bleh teruskan adalah buat c...

Baca lagi »

Boleh sambung buat duit dengan blog
Boleh sambung buat duit dengan blog

Jap lagi aku dah nak bertolak balik ke Kelantan. Terima kasih pada sume yang terlibat dalam SBB2014 dan thx jugak untuk kekawan aku yang ...

Baca lagi »

SBB2014 memang best ..
SBB2014 memang best ..

Tapi jangan risau, korang yang tak join jgn rasa rugi. Sebab ? Haa. Korang dapat luangkan masa ngan mak atau famili, atau dapat hadap un...

Baca lagi »

Abam berkemeja biru weiii
Abam berkemeja biru weiii

Mamat hensem yang aku jumpa time sbb2014, hehe. Memang dah bajet aku nak jumpa ngan dia tapi malangnya, cari punya cari, time kuar dewan ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top