Golek golek dalam homestay jap .. !
Golek golek dalam homestay jap .. !

Boleh tahan gak homestay aku duk ni, luas dan selesa weh. Serius. Hahaha. Cuma tempat ut ut jer aku tak berkenan sebab takde kepuasan kal...

Baca lagi »

Alhamdulillah, sampai kat KL ..
Alhamdulillah, sampai kat KL ..

Heee, dah sampai dah. Letih tu tak jugak tapi loya, tak tahan ngan bas kuat duk henjut sana sini, haha. Apa pun, thx untuk pemandu sebab ...

Baca lagi »

Lupa beli seluar Hawaii .. !!!
Lupa beli seluar Hawaii .. !!!

Arghh .. ! Tidak .. ! Cam mana la aku boleh lupa nak beli seluar Hawaii, huhu. Dalam note pun rasa2 takde, mungkin aku lupa sbelum dapat ...

Baca lagi »

GA Mac 2014 by Emas Putih dan Paly
GA Mac 2014 by Emas Putih dan Paly

Hamek ko tajuk, kalo cik uzu nampak nak, nak je kena baling ngan bookmark pink beliau tuu, haha. Aku tak join GA ni, tu sebab tajuk aku b...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top