Wordless Wednesday #55
Wordless Wednesday #55

Baca lagi »

Masalah itu adalah dugaan ..
Masalah itu adalah dugaan ..

Baru terbaca diorang punya email pasal blog rosak, masuk lam spam box -_- Aku punya wordpress blog kena serangan padu tahap lapan tingkat ...

Baca lagi »

Blogger mana tak susah hati ..
Blogger mana tak susah hati ..

Blog rosak dan bukan tu salah dari blogger, mmg susah, huu. Andai kata aku yang salah, bleh ler aku try usha apa yang patot dan baiki ka...

Baca lagi »

Blog Paly bakal hilang .. ?
Blog Paly bakal hilang .. ?

Belom pasti lagi sebab blog farzli.com tu dah suspended, nak kata aku tak bayar, ermm, lambat lagi due date tarikh pembayaran, huuu. Sama...

Baca lagi »

Aku Blogger Baru 2014
Aku Blogger Baru 2014

Nama aku adalah Farzli tapi nickname adalah Paly, heee. Aku anggap diri aku ni sebagai blogger baru ada bnyak sebab, terlalu banyak smpai...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #54
Wordless Wednesday #54

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top