Pakai tudung pun hang nak susah ..
Pakai tudung pun hang nak susah ..

Perangai melayu, hmm. Bila orang Islam pakai ketat2, nampak b_nt_t, bumper depan terserlah, takde pulak nak kutuk2 dalam fb, siap ngorat ...

Baca lagi »

Kalau aku buat contest, korang ..
Kalau aku buat contest, korang ..

Nak join tak, nak join tak ? Hee. Hmm. Teringin gak aku nak buat cam contest SINI cuma bajet belom ada, lagipun duit tabung komputer aku ...

Baca lagi »

Jerebu datang lagi, tahun 2014
Jerebu datang lagi, tahun 2014

Lebih kurang awal tahun 2014, kita dikejutkan dengan cuaca yang sejuk. Aku pun kena tempias jugak. Memang suatu yang baru bagi aku. Dan lepa...

Baca lagi »

Korang sudah bosan berblog ?
Korang sudah bosan berblog ?

Apa kata .. Tutup mata jap dan pikir - kenapa korang berblog, apa faedah berblog, berbaloi kah ? Cubit pipi masing2 untuk kesan ya...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top