Bukan selalu ada idea menulis
Bukan selalu ada idea menulis

Serius, memang best game yang aku layan kat bawah ni. Defense Zone 2. Baru je main, tu pun kes kadang2 takde idea atau mood nak menulis blog...

Baca lagi »

"Aku tak takut neraka~!"
"Aku tak takut neraka~!"

Nauzubillah. Moga kita suma jauh dari api neraka yang teramat pedih. Amin. .. Disebabkan ada hal pagi tadi, aku terpaksa balik rumah s...

Baca lagi »

Gadis lawa, comel tapi ..
Gadis lawa, comel tapi ..

Cerita pagi tadi. Pagi yang hening lagi damai walaupun aku bangun lewat, haha. Bangun lewat juga selari dgn maksudnya iaitu masuk kerja l...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top