Pernah tak korang tengok ??
Pernah tak korang tengok ??

Aku hadap youtube sambil buat kerja. Sorang2. Peneman sume dah masuk tido, yang sorang tu tidur depan tablet kes layan wechat extreme...

Baca lagi »

Featured blogger bulan ini .. !
Featured blogger bulan ini .. !

Seperti cam bulan2 lepas, aku akan bagi backlink untuk pengomen2 tegar blog ni sebagai penghargaan walaupun aku tak mampu nak bagi iPhone...

Baca lagi »

Senarai blogger untuk blogwalking :)
Senarai blogger untuk blogwalking :)

Tak banyak pun pautan blog aku letak tapi sekurang2nya bagi korang yang tengah takde kerja, nak update blog pun malas, bleh rajinkan diri...

Baca lagi »

Maybank2U memudahkan kerja aku
Maybank2U memudahkan kerja aku

Aku antara pengguna tegar Maybank2U, haha. Dapat jimat minyak, dapat jimat masa emas aku untuk buat kerja atau usha awek2 blogger. Hari...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top