Yabedabeduuuu .. !
Yabedabeduuuu .. !

Yesszz ! Alhamdulillah. Setel jugak kerja aku hari ni walaupun terpaksa tolak untuk buat 2, aku buat satu blogpost je, huhu. Ok la da...

Baca lagi »


Cara nak paste boleh tengok kat bawah.


4. Publish dan tinggalkan korang punya link entri kat komen bawah.

Siap ! Hehehe. Segmen ni aku buat sampai hari jumaat, tutup pada 3 petang @ 28hb Februari. 20 rakan blogger yang pantas akan aku buat entri untuk korang :)

# Selamat bersegmen. Untuk join contest, boleh klik SINI.

Wallahu'alam
Segmen: Paly cari Bloglist Mac 2014
Segmen: Paly cari Bloglist Mac 2014

Hee. Hari ni aku nak buat segmen untuk bloglist Mac 2014.  Hanya 15 blog daripada korang sume je aku masukkan. Ok, aku tak pilih blog man...

Baca lagi »

Sila alert ! Alert, ok !
Sila alert ! Alert, ok !

Segmen aku je pun, hehehe. Korang leh tekan gambar atas untuk join segmen yang bakal aku tutup bhagian komen kol 3 nanti, hari ni. Join c...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top