Dia pun sampai termimpi-mimpi !
Dia pun sampai termimpi-mimpi !

Hebat tol penangan SBB2014 ni erk. Sampai ada blogger termimpi, haha. Termasuk jugak aku. Ya. Aku tahu, nampak sgt excited tak tentu pasa...

Baca lagi »

Keep calm and layan the ABC
Keep calm and layan the ABC

Frust .. ! Greeee .. Tadi aku pegi cari baju untuk dipakai time SBB2014, alahai, takde pulak kaler hijau yang menarik, cun, lawa, comel, k...

Baca lagi »

Join sebelum terlewat ..
Join sebelum terlewat ..

Saja nak remind korang pasal contest dan segmen yang sedang berlangsung sekarang ni sebelum tarikh tamat, hehehe. Lagi pun, aku malas nak...

Baca lagi »

Buat mana yang sempat ..
Buat mana yang sempat ..

Serius, agak bnyak nak buat untuk beberapa hari ni. Termasuk la 2 blogpost yang aku cakap semalam. Misai on attack .. ! Kalau bleh,...

Baca lagi »

Blogger card aku ... !
Blogger card aku ... !

Dah sampai tempahan blogger card, hehehe. Thx untuk bro apit. Aku pass kat dia sebab malas nak setel, lagipun bro apit dah mantap dah, me...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top