Cam mana dengan berpendapatan rendah ??
Cam mana dengan berpendapatan rendah ??

Aku terkilan dengan kerja sekolah adik aku tadi. Memerlukan belanja agak besar dari segi perbelanjaan sekolah walaupun benda yg nak buat t...

Baca lagi »

Memang best bersegmen weh .. !
Memang best bersegmen weh .. !

Part paling ummphhh, bila dapat smile, hahaha. Sorang lagi belom PM aku, rase2 blog tu khas untuk join segmen je kot, huhu. Pape hal, kor...

Baca lagi »

Jadi blogger tak penat ??
Jadi blogger tak penat ??

Perghh .. ! Sapa kuar statement ni, mesti dah blogger otai atau tak penah jadi blogger. Atau jadi blogger gitu-gitu je. Aku yang baru na...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #53
Wordless Wednesday #53

Klik gambar

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top