Cara beza 20sen, 50sen syiling baru
Cara beza 20sen, 50sen syiling baru

Heee. Aku tau pun ade pelanggan kedai makan mak aku yang gitau. Rupa2 nya sonang jor nak bezakan syiling 20sen ngan 50sen yang terbaru tuu...

Baca lagi »

Sama naik je tukang post, komen ..
Sama naik je tukang post, komen ..

Yang post cenggitu pun satu hal, yang komen pun satu hal. Hmm. Apa nak jadi orang kita ni. Boleh tahan pening kepala kalo dok pikirkan a...

Baca lagi »

Harga Samsung Galaxy S5 mahal .. ?
Harga Samsung Galaxy S5 mahal .. ?

Aku dah baca sdikit sebanyak specs untuk Samsung Galaxy S5 nih, rasa2 harga yang bakal dimaklumkan nanti pun bleh tahan gak. Memang super...

Baca lagi »

Boleh capai RM10,000 tak ?
Boleh capai RM10,000 tak ?

Lukisan ni kalo aku nak jual. Hahaha. Konfem la tak kan. Ni kes aku dah takde keje sangat, pastu adik aku bagi whiteboard ngan mark...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top