Kenapa aku goreng kurang sedap ??
Kenapa aku goreng kurang sedap ??

Kurang sedap ok, bukan tak sedap. Aku perasan time mak aku masak karipap segera. Tu pun aku makan sebab nak ilangkan rasa lapar dek keran...

Baca lagi »

Hari ni arwah sudah 26 tahun
Hari ni arwah sudah 26 tahun

Aku tengok kat fb arwah, dah cukup 26 tahun hari ni. Boleh baca sini . Memang aku tak pernah jumpa arwah walaupun satu negeri tapi ak...

Baca lagi »

Suhu badan berubah ikut perasaan
Suhu badan berubah ikut perasaan

Betol atau tak, wallahu'alam. Tapi bleh amik just untuk tambah ilmu masing2 sebab ada yang aku dok tengok, ade betol jugak walaupun a...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top