Aku anak sulung mak ..
Aku anak sulung mak ..

Aku takmo cakap yang mana betol, yang mana salah tapi ape yang aku kenal diri aku, kbnyakannya betol, hahaha. Aku suka baca benda cam ni ...

Baca lagi »

Kecomelan siapa yang paling terserlah ??
Kecomelan siapa yang paling terserlah ??

Atas dan bawah. Mana lagi comel ? Aku rasa gambar bawah sedikit comel berbanding yang atas. Ye dak ?

Baca lagi »

Kisah disebalik budak comel ..
Kisah disebalik budak comel ..

Asal sedih nih ?? Comel tak ? Heee. Dia selalu datang ngan atok, makan roti canai. Nanti aku citer apa yang best pasal dia, nak edit vi...

Baca lagi »

Lain yang nak tangkap, lain yang dapat ..
Lain yang nak tangkap, lain yang dapat ..

Ular. Perghh ! Panjang weh. Terjerut ngan pukat sape entah. Aku tak sempat tengok sebab time tu duk tolong mak, adik aku yang pi tangkap ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top