Mereka berlima yang bertuah ..
Mereka berlima yang bertuah ..

Maaf, gua lupa nak buat lepas solat jumaat tadi, huuu. Ok. Dah tengok. Boleh cek siapa yang bertuah kat sini diikuti no...

Baca lagi »

Duit belanja sudah cover !
Duit belanja sudah cover !

Tu dia. Hehehe. Orang bagi, takkan takmo amik kan, haa. Lagipun, duit poket aku ni kena secure betol2 melainkan kalo urgent sebab aku nak...

Baca lagi »

Semalam, aku bermimpi jumpa blogger ..
Semalam, aku bermimpi jumpa blogger ..

Serius, ni fakta, tak tipu pun. Yang best, ape yang aku mimpi tu agak lawak, hahaha. Gini citer dia. Aku masuk dalam satu bilik yang l...

Baca lagi »

BR1M 3.0 dah masuk awal ?
BR1M 3.0 dah masuk awal ?

Err. Ye ke ? Aku cek yang aku punya tak masuk pun, huhuhu. Untung la diorang dah masuk awal, aku jugak kena tunggu. Tapi, tak kisah pun seba...

Baca lagi »

Nasi kapit ka nasi impit ?
Nasi kapit ka nasi impit ?

Aku tahu, salah aku, hahaha. Nasi impit kan, kan ? Heee. Aparraaa. Semalam, masa aku duk tulis entri sini , memang aku dah ngantok dah, ...

Baca lagi »

Dah raya ke nih .. ?
Dah raya ke nih .. ?

Rezeki hari ni. Mak rajin nak buat nasik kapit bersama ngan kuah kacang. Jeles ? Jangan, sebab ini aku punya, kalo korang nak, sila suruh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top