Ainan Tasneem  kemalangan, lagi ?
Ainan Tasneem kemalangan, lagi ?

Aku terbaca satu artikel yang penyanyi nih kemalangan, rasa2 dulu dah ade kan. Hmm. Tu la, nasib tak berbau, maut ni bila2 masa je boleh dat...

Baca lagi »

Bergaya tu penting ...
Bergaya tu penting ...

Warna hijau walaupun tak nmpk sgt, lengan panjang dan ade hoodie - baju gini yang aku nak beli untuk pegi ke event sbb2014 nanti, heee. A...

Baca lagi »

Seluar pelikat pakaian rasmi aku di SBB2014 ?
Seluar pelikat pakaian rasmi aku di SBB2014 ?

Salah sorang rakan blogger dah konfem nak pakai seluar pelikat untuk ke event SBB2014 tak lama lagi nih. Aku bukan taknak, kot2 kembang i...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top