Kalau ada masa, silakan blogwalking
Kalau ada masa, silakan blogwalking

Kenapa perlu blogwalking ? Ape PEKDAH blogwalking ? Blogwalking rugi atau tak ? Apa itu blogwalking ? Bosan ke blogwalking ? Anda suka bl...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #52
Wordless Wednesday #52

Baca lagi »

Erra Fazira, Nurul Izzah - Apa kata aku ?
Erra Fazira, Nurul Izzah - Apa kata aku ?

Takda nak kata apa, just buat tak tau dan layan tablet, tu jaa. Hohoho. Bab cerai orang2 popular mmg ramai ingin nak gosip, ya, diorang b...

Baca lagi »

Tamatlah sudah ..
Tamatlah sudah ..

Maka, dengan ini, hehehe, contest Yeo's sudah pun berakhir. 70% dapat dari juri2 hebat dan 30% adalah hasil dr perkongsi facebook dan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top