Untuk 5 blogger yang bertuah !
Untuk 5 blogger yang bertuah !

Meh join segmen, hee. Bila dah dapat sikit, kene la memberi, bleh hakis segala sifat2 tak menarik macam kedekot atau berat tangan, ye d...

Baca lagi »

Cikgu rotan murid, bapa buat laporan ?
Cikgu rotan murid, bapa buat laporan ?

Rata2 korang sume tau kes ni kan. Aku terbaca satu post dalam facebook tadi dan mampu jadi tanda tnya untuk sume orang termasuk aku. Bena...

Baca lagi »

SBB2014, SBBYEOS2014 - Tunggu taw .. !
SBB2014, SBBYEOS2014 - Tunggu taw .. !

Asal bnyak hitam nih ?? Kad debit ngan tiket dah setel, ni antara persiapan untuk aku pegi ke KL nanti, hehe. Namecard pulak tggu print...

Baca lagi »

Peningkatan yang agak jelas tapi ..
Peningkatan yang agak jelas tapi ..

Sikit jer naik. Hee. Kalo tak nampak, tekan printscreen atas ni dan tenung elok2. Sesi menaikkan jumlah pelawat, pageview ngan UV dalam...

Baca lagi »

Hari ini adalah hari terakhir !
Hari ini adalah hari terakhir !

Tekan gambar atas ni kalo nak join, hari ni last dan nanti malam, aku tutup bhagian komen entri tu. Jadi, kalo korang takde keje, kot2 be...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top